Etten-Leur opnieuw geteisterd door brand

26 september 2019 om 14:30
nl
In Etten-Leur heeft in de nacht van zondag op maandag opnieuw brand gewoed. Deze keer moest de brandweer uitrukken naar een elektrotechnisch bedrijf aan de Florijnstraat. Het is het derde weekend op rij dat er brand uitbreekt in Etten-Leur.
Profielfoto van Martin Volder
Geschreven door

Het afgelopen weekend en de twee weekenden daarvoor had de brandweer van Etten-Leur al de handen vol aan allerlei branden. Afgelopen zaterdag woedden er vijf brandjes. Aan de Boeieraak werd brand gesticht in een ondergrondse afvalcontainer, aan de Turfijker in een partij bouwhout en aan het Van Bergenplein in een container. In een brandgang van de Wilhelminalaan werden twee kliko's in brand gestoken. Daardoor raakte een schuur beschadigd. De politie weet nog niet wie er achter de branden zit, maar het lijkt erop dat er een pyromaan actief is.

Derde weekend op rij
In de twee voorgaande weekenden brandden twee bedrijven uit en waren er daarnaast diverse kleine brandjes. Het bedrijf SMS-COM International in een bedrijfsverzamelgebouw aan de Nijverheidsweg in vlammen op. Een weekend eerder werd handelsmaatschappij Klep voor land- en tuinbouwbenodigdheden aan de Voorsteven in de as gelegd. De brand is aagestoken volgens de brandweer.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!