Restaurant Hazeldonk een-na-slechtste

11 augustus 2010 om 18:20
nl
Het restaurant van La Place bij grensovergang Hazeldonk bij Breda is volgens de ANWB het een-na-slechtste wegrestaurant van Nederland. La Place kreeg het cijfer 2,9.
Geschreven door

De geproefde biefstukken smaakten volgens het testpanel naar vuile bakplaat, de soep was niet warm en de handen werden niet gewassen na het opruimen van vuilnis. Ook restaurant Kanters in Moerdijk kwam niet goed uit de test. Het eindigde op de 21e plaats van 26 onderzochte restaurants. De soep was er te zout en de aardappels aangebrand. In tegenstelling tot bij La Place was het personeel bij Kanters wel vriendelijk.
Onvoldoende
Het eten in een wegrestaurant in Nederland is niet aan te raden volgens de ANWB. Het gemiddelde cijfer was een 5,4. Winnaar van de test is het restaurant van Tulip Inn bij Maastricht Aachen Airport. Dat kreeg een 7,9 als eindcijfer.
De restaurants in Moerdijk en bij Hazeldonk zijn de enige Brabantse op de lijst van de ANWB. Benieuwd naar de rest? Hier staan de beste en hier de slechtste wegrestaurants van Nederland.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!