Jongetje met hark geslagen in speeltuin in Boxtel: 'Hij is bang en heel boos'

2 juni 2020 om 10:34
nl
Een tweejarig jongetje uit Best is dinsdagmiddag in een speeltuin in Boxtel neergeslagen met een hark. Volgens zijn moeder heeft haar zoontje een hersenkneuzing en is hij heel erg aangedaan.
Profielfoto van Mathijs Pennings
Geschreven door
Mathijs Pennings

Het kind was met zijn broertje rond half zes in een speeltuintje aan het spelen. Zijn moeder was bij haar schoonouders op bezoek. Opeens hoorde ze haar zoontje huilen, ze dacht dat hij gevallen was en ging naar hem toe. "Hij was nog wat suf toen ik hem aantrof. Hij vertelde dat er een man was die hem met een stok had geslagen."

Hark
Zijn broertje kon niet vertellen wat er gebeurd was. De moeder sprak later een meisje dat ook in het speeltuintje aanwezig was. Het meisje vertelde dat haar zoontje geslagen was door een man met een hark. "Op dat moment kwam er een man op me afgerend met een hark in zijn hand. Ik ben snel weggereden, anders had hij misschien op de auto geslagen en mijn andere zoontje geraakt."

Het jongetje raakte in de auto een paar keer buiten bewustzijn. Hij is vervolgens naar de eerste hulp gebracht. Daar bleek dat hij een hersenschudding en vermoedelijk ook een hersenkneuzing heeft opgelopen. Woensdagmiddag mocht het tweejarig jochie weer naar huis. Volgens moeder is het jongetje nog steeds een beetje van de kaart. "Hij wil geen vreemde mensen zien, hij is bang en heel boos. Als hij vreemden ziet, wordt hij hysterisch en kruipt hij in een hoekje."

Aanwonend
De moeder van het jongetje vermoedt dat de dader ergens in de buurt woont. "Hij liep daar rond met een hark, naar mijn idee woont hij daar of is hij ergens in de buurt in de tuin bezig."

De verdachte is een man tussen de 45 en 50 jaar, hij heeft rossig haar en is ongeveer 1,80 meter en droeg een beige shirt met donkere broek.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!