Van Kessel trekt zich terug als PVV-kandidaat voor PS

21 december 2010 om 18:20
nl
Advocaat Arno van Kessel uit Woudrichem heeft zich teruggetrokken als PVV-kandidaat voor de Provinciale Staten in Brabant. Dat heeft Richard de Mos, Tweede-Kamerlid voor de Partij voor de Vrijheid, dinsdag bekend gemaakt.
Geschreven door

Volgens De Mos kan Van Kessel zijn werkzaamheden voor de verkiezingscampagne en zijn eigen advocatenkantoor niet combineren. Vorige week werd in Gilze de lijst met Brabantse PVV-kandidaten gepresenteerd. Van Kessel stond op de tweede plaats van de lijst met 19 kandidaten. Hij zou namens de PVV in het provinciebestuur plaatsnemen als het zo ver zou komen.

De Mos betreurt het dat Van Kessel eind vorige week besloot zich van de lijst te laten schrappen. Dinsdag is de Brabantse fractie op de hoogte gebracht. Volgens De Mos was dat een emotionele bijeenkomst.

Er komt geen vervanger voor Van Kessel. De PVV gaat op 2 maart 2011 met 18 kandidaten de Provinciale Statenverkiezingen in. De Mos rekent ook zonder Van Kessel op tien tot twaalf zetels. Arno van Kessel was dinsdag niet voor commentaar bereikbaar.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.