Cilla Niekoop richt zich op presenteren na einde Ch!pz - Omroep Brabant

Cilla Niekoop richt zich op presenteren na einde Ch!pz

4 januari 2011 om 16:10
nl
Omroep Brabant-presentatrice Cilla Niekoop gaat zich helemaal op presenteren storten. De Eindhovense maakte dinsdag bij Eefke Boelhouwers bekend dat haar band Ch!pz na acht jaar stopt. De popgroep kreeg geen nieuw contract van het management.
Geschreven door

De leden van Ch!pz kregen eind november te horen dat het management niet meer met hun verder wilde. "We hadden toen ons laatste optreden. Toen het management daarna liet weten dat we geen nieuw contract kregen, vonden wij dat erg jammer." In eerste instantie wilden de leden van de band doorgaan, maar hier is toch vanaf gezien. "De nummers en onze bandnaam zijn eigendom van het management, dus als wij door zouden willen gaan, moeten we helemaal opnieuw beginnen. Als je opnieuw begint, dan moet je er helemaal voor kunnen gaan. Dat idee had ik niet."
Vertrek Peter
Dat idee werd versterkt door het wegvallen van bandlid Peter Hellenbrand. De zanger heeft gekozen voor een solocarrière. "Dat doet natuurlijk wel een beetje pijn, maar ik ben niet boos op hem. We zijn nu aan het kijken of we nog een afscheidsevenement kunnen organiseren, of misschien een afscheidstour."
Nieuwe uitdaging
Cilla wil zich nu helemaal storten op haar carrière als presentatrice. "Het is tijd voor iets nieuws. Ik vind het hartstikke leuk om te presenteren, dus daar wil ik mee doorgaan." Bij Omroep Brabant presenteert de 25-jarige Eindhovense het programma 'Inz& Uitz' en nog niet zo lang geleden 'Het Kasteel van Sinterklaas'.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.