Zoektocht vermiste Joep Lennarts levert niets op

1 maart 2011 om 09:03
Er is nog steeds geen spoor van Joep Lennarts uit Den Bosch. De politie zoekt voorlopig niet actief verder. Zijn familie liet dinsdagavond weten dat er geen nieuwe feiten aan het licht zijn gekomen.

Fotograaf Joep Lennarts verdween afgelopen vrijdag. Die ochtend is hij uit zijn huis vertrokken en sindsdien ontbreekt ieder spoor. Zijn auto is gevonden bij de brug over de Maas, bij Hedel. Daar heeft de politie de afgelopen dagen ook gezocht met sonarapparatuur en honden, maar dat heeft dus nog niets opgeleverd. De politie heeft laten weten de omgeving in gaten te houden, maar heeft verder geen aanknopingspunten meer in het onderzoek.

De familie van Lennarts bedankt op zijn website de politie voor haar inzet en persoonlijke betrokkenheid. Verder noemt de familie de reacties op de website en via Twitter hartverwarmend.
Fotograaf
Joep Lennarts (53) werkt als fotograaf voor het Brabants Dagblad en voorheen ook voor de Volkskrant. Hij won meerdere prijzen waaronder de Zilveren Camera en de International Newspaper Design Award.

Wachten op privacy instellingen...