Zoektocht naar Simo Bayane loopt op niets uit

25 maart 2011 om 19:15
De zoektocht naar de vermiste Simo Bayane uit Veldhoven wordt voorlopig gestaakt. Pas als er weer nieuwe aanwijzingen zijn wordt er verder gekeken. De afgelopen dagen werd opnieuw in recreatieplas Aquabest gezocht.
Geschreven door

Bij die zoektocht werd zelfs een duikploeg van de marine ingezet. Sonarapparatuur sloeg aan op drie plekken in de plas. Er werd naar die plekken gedoken, maar niets gevonden.
In de buurt
De politie zegt bij deze vermissing echt alles uit de kast te hebben gehaald om de zaak op te lossen. Het korps was ervan overtuigd dat Simo in of in de buurt van de plas te vinden zou zijn. Niets wijst op een misdrijf of dat Simo is weggegaan. Daarom gaat de politie nog steeds uit van een ongeluk, maar er wordt niets uitgesloten.
Vraagteken
Volgende week gaan agenten met de familie van Simo om de tafel. Vooralsnog lijkt het er op dat er voorlopig niet meer wordt gezocht en de vermissing van de Veldhovenaar een groot vraagteken blijft.
Nieuwjaarsnacht
De 36-jarige Bayane is vermist sinds nieuwjaarsnacht. Hij was toen op een feest bij Aquabest. Zijn auto stond daar nog geparkeerd. De politie denkt dat er een ongeluk gebeurd is en dat Bayane verdronken is. In januari werd de zoekactie stopgezet vanwege de kou.

Wachten op privacy instellingen...