Vermissing Simo Bayane bij Tros Vermist

14 april 2011 om 14:01
Tros Vermist besteedde vrijdagavond aandacht aan de verdwijning van Simo Bayane uit Veldhoven. De 35-jarige man wordt sinds een nieuwjaarsfeest in de Beachclub op Aquabest in Best vermist.
Geschreven door

Zijn zus Jasmijn zei in de uitzending dat zij denkt dat Simo ontvoerd is. Tijdens de uitzending kwam de tip binnen dat Simo plannen had om na het nieuwjaarsfeest nog verder te feesten in België.
Auto aangetroffen
Op de website van Tros Vermist zegt zus Jasmijn: "Simo had nieuwjaar gevierd in de Beachclub en op de bewakingscamera is te zien dat hij naar zijn auto liep. De auto is later aan de andere kant van de parkeerplaats aangetroffen met daarin de sleutels, maar van Simo geen spoor." Zijn familie riep in Vermist getuigen op om zich te melden.
Spoorloos
De politie denkt dat Bayane verdronken is, maar in de recreatieplas is bij verschillende zoektochten steeds geen spoor van hem gevonden. Op dinsdag 5 april heeft de politie nog boven de plas gezocht met een helikopter.

Afgelopen zaterdag zei een woordvoerder tegenover het ED dat de politie nog niet klaar is met de zoektocht en dat ze nog wil overleggen met deskundigen van onder meer de marine. "Tot die tijd zijn alle opties nog open", aldus de woordvoerder.
Wachten op privacy instellingen...