Opnieuw controle woonwagenkamp Heezerweg Eindhoven

28 september 2011 om 18:48
nl
De politie en de gemeente Eindhoven hebben woensdag weer een controle gehouden bij een woonwagenkamp aan de Heezerweg in Eindhoven. De actie gebeurde onder de regie van de Taskforce Georganiseerde Criminaliteit.
Geschreven door

Eind maart was er ook al een grote controle. Deze keer werkten 45 mensen aan de actie mee. Er werden drie tassen met hennepplanten in beslag genomen. Ook zijn een hennepknipperij en een hennepdrogerij in een schuurtje ontdekt. De wiet met een totaalwaarde van 345.000 euro is vernietigd. De materialen die in het schuurtje werden aangetroffen, onder meer honderden liters chemicaliën, zijn in beslag genomen.
Twee arrestaties
Zeven luchtdrukwapens zijn ook door de politie meegenomen. Twee mensen werden in de buurt van het woonwagenkamp aangehouden. Een 57-jarige man uit Bocholt voor het rijden onder invloed en een 40-jarige man uit Eindhoven is opgepakt, omdat hij een ambtenaar in functie beledigde.

Bij de vorige controle in maart bleken veel bouwsels op het kamp niet in orde. Gemeenteambtenaren constateerden woensdag dat dit nog steeds niet het geval is. De betreffende bewoners krijgen binnenkort een brief met het verzoek de bouwwerken alsnog te slopen op last van een dwangsom.



App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.