Hovenring in Eindhoven vanaf 30 december weer open voor auto's

28 december 2011 om 18:05
nl
De Hovenring in Eindhoven is vanaf 30 december weer gedeeltelijk open. Het autoverkeer kan over de kruising rijden, maar fietsers kunnen moeten tot mei 2012 wachten om om gebruik te maken van De Hovenring.
Geschreven door

De Hovenring verbindt Veldhoven met Eindhoven. Om alle veranderingen, zonder gevaarlijke situaties, uit te voeren worden er de hele dag diverse verkeersregelaars ingezet.
Verkeerslichten afstellen
Voor het nieuwe verkeersplein opengesteld wordt voor auto's, worden de verkeerslichten op de Noord-Brabantlaan, Heerbaan, Heistraat en Grasdreef opnieuw ingesteld. Daarnaast worden alle borden op de omleidingsroutes die dag verwijderd. Tegen 16.00 uur worden alle afzethekken verwijderd en kan het autoverkeer de kruising van de Hovenring in gebruik nemen.
Nog werk te doen
De Hovenring is nog niet af. Zo moet de straatverlichting nog geplaatst worden, de leuningen gemonteerd worden en de tuien worden nagespannen. Verder moet er nog een verflaag worden aangebracht. Deze werkzaamheden worden in de komende maanden uitgevoerd. Dit zal ook de nodige verkeershinder met zich meebrengen.


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.