Biljarter Barry van Beers door naar knock-outfase Zundert

29 december 2011 om 07:18
nl
Barry van Beers heeft zich geplaatst voor de knock-outfase van het Kersttoernooi driebanden in Zundert. Van Beers verloor woensdag zijn laatste groepswedstrijd. Het werd 38-50 tegen Glenn Hofman, maar omdat concurrent Gerwin Valentijn uit Sint-Willebrord woensdag ook verloor, mag Van Beers toch door.
Geschreven door

De biljarter uit Sint-Willebrord ging tegen Frédéric Caudron eveneens met 38-50 onderuit.
Volgende ronde
Harrie van de Ven uit Bergeijk mag ook door naar de volgende ronde. Hij won woensdag zijn laatste twee pouleduels. Het werd 50-29 tegen de Zuid-Koreaan Haeng Jik-Kim en 50-38 tegen de Belg Jef Philipoom. Met die zeges herstelde hij zich van zijn nederlaag tegen de Belg Eddy Leppens in zijn eerste groepswedstrijd.
Jean van Erp
Jean van Erp uit Heeswijk-Dinther en Jeffrey van Nijnatten uit Zundert staan er niet goed voor. Ze moeten nog een groepswedstrijd spelen, maar ze verloren woensdag na hun eerste ook hun tweede pouleduel. Van Erp moest woensdag met 39-50 zijn meerdere erkennen in de Belg Roland Forthomme. Dinsdag was Van Erp al onderuit gegaan tegen de Belg Peter de Backer. Van Nijnatten verloor woensdag met 50-33 van de Belg Peter Ceulemans. Van Nijnatten was het toernooi gestart met een nederlaag tegen titelverdediger Eddy Merckx.App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.