Henny Huisman: "Peter van der Vorst steelt format"

28 december 2011 om 19:25
nl
Presentator Peter van der Vorst uit Breda zou een televisieformat hebben gestolen van presentator Henny Huisman. Dat vertelt Huisman in Nieuwe Revu. Het RTL-programma 'Gepest' zou erg veel overeenkomsten hebben met het format 'Pestkoppen', dat Huisman drie jaar geleden bedacht voor de EO.
Geschreven door

Het programma is nooit uitgezonden omdat de EO het format niet zag zitten, zo meldt RTL Boulevard. Van der Vorst begrijpt niets van de beschuldigingen van Huisman's kant. "Denk je ff vrij te zijn, roept Hennie Huisman in Nieuwe Revu dat ik 'zijn' format Gepest! heb gejat. Hij slaat totaal de plank mis! Ondertussen schildert hij mij af als een soort dief en snapt blijkbaar niet wat hij daarmee aanricht", aldus de presentator op Twitter.

De Bredanaar vervolgt: "Jammer, want had Hennie altijd hoog staan en ben 'm nog geregeld tegengekomen dit jaar. Toen was er blijkbaar niets aan de hand. Rare wereld."
Uitgelekt
Volgens het management van Huisman is het ene storm in een glas water. "Henny heeft niets tegen Peter. Misschien hebben ze wel tegelijkertijd het format bedacht. Of is het de pilot uitgelekt", vertelt het management van Huisman aan RTL Boulevard.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.