Veel gestelde vragen - Omroep Brabant

Veelgestelde vragen over Omroep Brabant

Kan ik een kopie krijgen van een uitgezonden item/programma?

Antwoord: Het is inderdaad mogelijk om tegen betaling kopieën van de (meeste) uitzendingen te laten maken bij Omroep Brabant. Daarbij geldt het volgende:

  • De bewuste uitzending mag niet langer dan drie maanden geleden zijn uitgezonden.
  • Een verzoek kan telefonisch worden ingediend bij de receptionistes van Omroep Brabant: 040 – 294 94 94. Zij kunnen je ook informeren over de voorwaarden.
  • Je moet vooraf geld overmaken op rekeningnummer 95.53.23.185 (cd) of 96.95.87.201 (dvd), ter attentie van Stichting Regionale Omroep Brabant in Son. Vergeet niet je adres duidelijk te vermelden.
  • De huidige kosten voor een kopie zijn: € 30,- voor een dvd, € 12,50 voor een cd. Beide tarieven zijn inclusief btw, handling- en verzendkosten.
  • De opnames mogen alleen voor privé-doeleinden worden gebruikt.
  • Het kan voorkomen dat we sommige beelden niet kunnen leveren, omdat de rechten voor die beelden bij een ander dan de omroep liggen.
Wat moet ik doen als ik een persbericht geplaatst wil zien?

Antwoord: Alle persberichten kunnen worden gericht aan Omroep Brabant, Nieuwsredactie, Postbus 108, 5600 AC Eindhoven. Mailen kan natuurlijk ook: [email protected]. De nieuwsredactie maakt een selectie en bepaalt vervolgens wat we kunnen doen met het ingekomen bericht.

NB: Je krijgt alleen een bevestiging van ontvangst (bij e-mail is dat een standaard-antwoord). Je krijgt GEEN tegenbericht met daarin een mededeling waarin staat wat er met het bericht gebeurt. We kunnen dan ook geen garantie geven dat je bericht inderdaad gebruikt wordt voor een van de media van Omroep Brabant (radio, televisie, internet, teletekst).

Mag ik wat meer informatie over de programma’s van Omroep Brabant?

Antwoord: Daarvoor kun je bellen met 040 – 294 94 94. Mailen kan ook. Gebruik daarvoor het contactformulier.

Waar kan ik de programmering van Omroep Brabant opvragen?

Antwoord: Per e-mail: [email protected] of per post: Omroep Brabant, afdeling Marketing en Communicatie, Postbus 108, 5600 AC Eindhoven. Verder is de programmering ook terug te vinden op de radiopagina en tv-pagina van deze website, op de Omroep Brabant Teletekst en in diverse dag- en nieuwsbladen en omroepgidsen.

Waar kan ik de frequenties van Omroep Brabant opvragen?

Antwoord: De ether- en kabelfrequenties vind je hier (maar kabelfrequenties zijn altijd onder voorbehoud: tussentijds kunnen wijzigingen optreden. Neem daarvoor contact op met je kabelexploitant).

Zijn er mogelijkheden voor excursies bij Omroep Brabant?

Antwoord: Ja, die zijn er in beperkte mate. Aanvragen graag via de receptie (040 – 294 94 94) of mail naar [email protected]. Meer informatie vind je hier.

Waar kan ik terecht met klachten, suggesties, etc. in verband met de programmering van Omroep Brabant?

Antwoord: Per post: Omroep Brabant, afdeling Marketing en Communicatie, Postbus 108, 5600 AC Eindhoven of telefonisch: 040 – 294 94 94. Per e-mail: gebruik daarvoor het contactformulier. De afdeling Marketing en Communicatie buigt zich over je klacht, suggestie, tip, etc. en zorgt indien mogelijk voor een oplossing.

Waar kan ik mijn (open) sollicitatie naartoe sturen?

Antwoord: Kijk eerst even op de website Werken bij Omroep Brabant. Daar vind je al onze vacatures. Je kunt ook het contactformulier gebruiken. 1. 2. 3.