Week van de Werkvloer: is het bij jou het gezelligst?

Ga jij altijd met een glimlach naar je werk, omdat het daar zo gezellig is? Dan zijn we op zoek naar jou én je collega’s. Misschien werken jullie wel bij het gezelligste bedrijf van Brabant! Geef je op, zet de radio op Omroep Brabant en maak kans op een lunch voor het hele bedrijf.

Met het radioteam van Omroep Brabant gaan we tijdens de Week van de Werkvloer - van 3 tot en met 7 april - op zoek naar ‘Het gezelligste bedrijf van Brabant.’ Meedoen is simpel: geef je op en zet onze radiozender aan.

Als jij bij het gezelligste bedrijf van Brabant werkt, dan win je een uitgebreide lunch voor al je collega’s. Daarnaast krijgen jullie ook nog een te gekke award, zodat iedereen die op bezoek komt weet waar ‘ie belandt is.

Meedoen is simpel

Van 24 t/m 31 maart kunnen bedrijven zich aanmelden via onderstaande knop. Vertel ons wie jullie zijn, én waarom het bij jullie zo ontzettend gezellig is.

Tijdens de Week van de Werkvloer krijgen 8 bedrijven een gezellig bezoek van onze verslaggever. De uitgekozen bedrijven zijn automatisch finalist. De winnaar wordt op 7 april bekend gemaakt, en krijgt op die dag de overheerlijke lunch én award uitgereikt.

Opgeven voor de Week van de Werkvloer kan in 2024 weer. Luister jij ook naar Omroep Brabant?