Ronny Balk

Ronny Balk

Presentator

Bij Omroep Brabant werkzaam als Presentator van ‘Afslag Zuid’ op werkdagen van 16-19 uur. De ideale afsluiting van je werkdag.

Voor Omroep Brabant Presentator, programmaleider en muzieksamensteller bij ‘de buren’ van Radio 8FM. Ik deed daar lange tijd de ochtendshow ‘Rijk & Van Brabant’ en ‘Wakker Brabant’

Eerste herinnering aan Omroep Brabant Een Open Dag in de studio van Omroep Brabant in Eindhoven (volgens mij ergens in de jaren 80) waar ik als klein (radio)menneke mijn ogen uitkeek en maar 1 ding dacht ….. dat wil ik ook!

Waarom Omroep Brabant? Omroep Brabant staat dichtbij de Brabanders, is een (muzikaal) breed georiënteerde omroep en is constant in beweging. Veel potentie dus! Daar houd ik van!

Het gevoel van hier Gezelligheid, Bourgondisch, Houdoe.

In mijn vrije tijd Ik ben van kinds af aan al besmet met het radiovirus, dus daar ben ik eigenlijk altijd wel mee bezig. Verder geniet ik van mijn dochters en vriendin, allerlei soorten muziek, lekker sporten zoals cardio-, kracht- en bokstraining, een mooi potje waterpolo en heb ik een zwak voor Antwerpen, Frankrijk en de luchtvaart! Best druk dus :-)