Zonnebloem 2021 - Omroep Brabant

Hij is bekend: de langste zonnebloem staat in...

Wie heeft de langste, allerlangste zonnebloem in z'n tuin? De winnaar komt uit Someren. Met bijna vijf meter heeft Wim Sonnemans de langste zonnebloem van Brabant. Bekijk direct de video van de meting en prijsuitreiking.

In de volkstuin

“Super om een keer de langste van Brabant te hebben”, zegt Wim trots. Hij staat midden in een volkstuin in Someren naast een zonnebloem die ver boven hem uitsteekt. “Hij is 4,81 meter lang. Dat is een heel eindje.”

Wim deed mee aan de wedstrijd van Omroep Brabant op de radio voor de langste zonnebloem van dit jaar. Vrijdagochtend 27 augustus 2021 kreeg hij het goede nieuws van Hubèrt en Roxanne te horen. Luister hier het fragment terug.

Wim wint een volledig verzorgde Brabantse BBQ. In zijn eigen tuin, van één van de beste slagers van Brabant. Gefeliciteerd Wim!

Wim Sonnemans naast zijn 4,81 meter lange zonnebloem.

Luister ook radio

Via de FM radio luister je naar ons op FM 91.9 (Midden), FM 95.8 (Noordoost), FM 91.0 (West) of FM 87.6 (Zuidoost). We zijn ook via KPN (886) en Ziggo (830) te beluisteren. Online afstemmen op Omroep Brabant via website en app kan ook. 📻 Hier. Nu. KEIgezellig.

GROEI-TIP
Zet met regelmaat - lekker hard - de radio aan op Omroep Brabant. Daardoor groeien jouw zonnebloemen extra goed.
🌻