Video

Paaspop 2012: volop feest in fris Schijndel

7 april 2012 om 18:49 • Aangepast 23 april 2020 om 04:43
nl
Na twee feestelijke dagen stond Schijndel zondag in het teken van de derde en laatste dag van Paaspop. Go Back To The Zoo betrad zondagavond als special guest het hoofdpodium in Schijndel. Op de Mainstage sloot De Dijk Paaspop af.
Profielfoto van
Geschreven door

Om 13.00 uur begon onder een stralend zonnetje de derde dag van het festival in Schijndel. De eerste brakke festivalgangers, die al twee dagen Paaspop achter de rug hebben, slenterden toen al weer over het terrein.
Volle tentHalverwege de middag nam de bewolking de overhand, maar de sfeer op het frisse festivalterrein werd alleen maar beter. Bij het optreden van Di-rect zondagmiddag op de Mainstage was de tent afgeladen vol. Aan het begin van de avond zette Rowwen Hèze de tent volledig op z'n kop.
Volgens de organisatie kwamen er dit jaar 51.000 bezoekers naar Paaspop. Op de camping was het zaterdagnacht, na een geslaagde tweede festivaldag, afzien met temperaturen rond het vriespunt.
Omroep Brabant is erbij!Onder meer Di-rect, Saleh Sue, Erick E en de Heideroosjes stonden zondag op de planken. Daarnaast zijn er talloze artiesten die vooral bekend zijn in hun eigen scene. Zo laat de Finse folkmetalband Finntroll fans en andere bezoekers zondagavond kennismaken met hun ietwat eigenzinnige muziek.
Zondagavond kun je vanaf 20.45 uur op Omroep Brabant TV en internet ieder uur kijken naar Paaspop Live. Maandag kun je de hele dag door kijken naar compilaties met de hoogtepunten van Paaspop. Je kan natuurlijk ook naar Uitzending Gemist kijken.
Het gevoel van PaaspopOp hetgevoelvanhier.nl kan je alle tweets, foto's en video's van andere bezoekers bekijken. Gebruik de hashtag #paaspop in je tweet, om je eigen Paaspopgevoel te delen. Volg ook het Twitteraccount @BRBNTlive voor het echte Paaspopgevoel.
Wil je alles weten over Paaspop of heb je iets gemist? Lees dan het laatste nieuws op www.omroepbrabant.nl/paaspop of bekijk de fotoserie die onze fotografe heeft gemaakt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.