Video

IJskoude Paaspop-vrijdag in Schijndel, artiesten en publiek warmen elkaar op

30 maart 2013 om 01:10
nl
De kop is eraf, Paaspop 2013 is een feit. Die-hard festivalgangers hebben zich niet laten afschrikken door de ijzingwekkende kou. De tentjes op de camping zijn opgezet, met extra dekentjes voor de nacht. Het feest is begonnen en wordt vooral gevierd in de lekkere warme feesttenten. Buiten moet je in ieder geval niet wezen.
Geschreven door

Picknicktafels staan eenzaam in de kou maar de tenten stroomden vrijdag vol met bezoekers. Het programma van Paaspop is goed gevuld en biedt dus soelaas.
Op het hoofdpodium stonden toppers als Di-rect, Beef, Memphis Maniacs en als klap op de vuurpijl Skunk Anansie. De Britse band spatte als vanouds van het podium. Zangeres Skin werd gedragen door het publiek. 
De Kraaien @PaaspopZo ook De Kraaien. De rappers wisten het publiek op te zwepen samen met hun ontstuimige danseres. Ze schroomde er niet voor om haar buste te tonen en de mannen vooraan het podium kregen spontaan rode koontjes. De kraaienmaskers maakten het feest compleet.
Big Lebowski Bowling!Bowlen, wie is er niet dol op? In Club Lebowski konden bezoekers zich opwarmen met een potje bowling. Uiteraard waren er mogelijkheden te over om op te warmen en te drinken. Gewoon lekker dicht tegen elkaar gaan zitten en op z'n tijd een balletje gooien. De ouderwetse discolichten zorgen in ieder geval voor sfeer.
Bibberen @PaaspopVanwege de kou heeft Paaspop extra maatregelen getroffen. Zo surveilleren op de camping extra EHBO'ers om te controleren of iedereen op een warme plek slaapt. En de campingwinkel heeft het assortiment uitgebreid met dekens en truien.
Ook knettert er op de camping extra lang een kampvuur dat wordt gecontroleerd door de brandweer. Bovendien blijft de verwarmde cateringtent op de heel de nacht open. Tot slot roept de organisatie bezoekers met waarschuwingsborden op goed op elkaar te letten.
Omroep Brabant is erbij!Omroep Brabant brengt Brabanders samen op Paaspop. Echte Brabanders ontmoeten daarom bij het Brabant Meeting Point van Omroep Brabant op Paaspop. Kom de Brabant Quiz spelen, haal een crowdboard op of speek iets in bij de Spreekbuis. Je kunt je ook op de foto laten zetten door onze VIB-fotograaf.
Het is jouw feestjeOp hetgevoelvanhier.nl/paaspop kan je alle tweets, foto's en video's van andere bezoekers bekijken. Gebruik de hashtag #paaspop in je tweet, om je eigen Paaspopgevoel te delen. Volg ook het Twitteraccount @BRBNTlive voor het laatste nieuws over Brabantse evenementen.
Meer Paaspop? Met Omroep Brabant blijf je op de hoogte!

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.