Video

Zusjes Vajèn en Venna van den Bosch uit Oijen krijgen rol in musical Klaas Vaak

8 juli 2013 om 08:00
nl
De zusjes Vajèn (15) en Venna (11) van den Bosch gaan samen de rol van kikkerprinses vertolken in de nieuwe Eftelingmusical Klaas Vaak. Dat maakte de Efteling dinsdag bekend.
Geschreven door

Vajèn is onder meer bekend van de musicals Shrek en Droomvlucht en haar finaleplaats in The Voice Kids. Haar zusje Venna speelde eerder al in de musical Annie.
Samen een prinsessenrolDe twee zusjes wisselen samen de rol van kikkerprinses af. ''Dit is geweldig. Iedereen wil toch een prinses zijn?'', zegt Vajèn. ''Met van die mooie prinsessenkleren en schitterende haren. Dat lijkt me heel leuk'', vult Venna aan.
De liedjes voor de musical zijn nog niet bekend. Deze worden in augusutus verwacht. ''Ik kijk er nu al naar uit'', zegt Vajèn. ''Aan het eind van de zomer een maand lang keihard iedere dag oefenen om alle nummers er goed in te stampen. En dat mag ik dan ook nog samen met mijn zus doen.''
En ook haar zusje is blij. ''Eindelijk mag ik samen met mijn grote zus samen een rol vertolken. Dit is heel uniek en ik heb er al echt heel veel zin in'', zegt Venna.
Klaas VaakDe musical gaat over Klaas Vaak, een man die iedereen mooie dromen bezorgt met zijn magische slaapzand dat hij over slapende kinderen strooit. Het wordt een musical met de grootste kindercast ooit. Twaalf kinderen hebben een vaste rol. Daarnaast spelen er nog 595 kinderen mee in kleinere rolletjes.
Eind september moeten de jonge musicalsterren voor het eerst het podium op. Vajèn heeft er al helemaal zin in om haar zusje te zien schitteren. ''Ik ga zoveel mogelijks shows van mijn zusje bekijken. Dat lijkt me geweldig.''

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.