Gemeenteraadsverkiezingen bij Omroep Brabant: televisie, radio, internet, teletekst, apps & Twitter

19 maart 2014 om 01:00 • Aangepast 22 november 2020 om 01:27
nl
Brabant staat woensdag in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen en Omroep Brabant pakt groot uit. Op televisie, radio, internet, de apps, Twitter en teletekst kan je het laatste verkiezingsnieuws volgen.
Profielfoto van
Geschreven door

Omroep Brabant was er in middernacht bij in Tilburg toen de eerste stemmen werden uitgebracht en doet de rest van de dag verslag van het stemmen. De stembussen sluiten om 21.00 uur.
TelevisieOmroep Brabant tv heeft iedere werkdag vier reguliere nieuwsuitzendingen. De uitzendtijden zijn 07.00, 10.30, 12.30 en 18.30 uur. In verband met de verkiezingen zijn er updates gepland om 21.30, 22.30, 23.30 en 00.30 uur.
Donderdagochtend gaat Omroep Brabant tv twee uur live en wel van 7.00 tot 9.00 uur met het programma Brabant Kiest - De Uitslag. Diverse verkiezingsgasten zullen aanschuiven.
Bekijk Omroep Brabant televisie.
RadioGedurende de hele dag zullen diverse verslaggevers - verspreid over de hele provincie - vaak live berichten over onderwerpen die (in)direct met de verkiezingen te maken hebben. Hun bijdragen zijn van 6.00 tot 19.00 uur te horen en te zien in de reguliere uitzendingen op radio en televisie.
De volgende ochtend beginnen de nieuwsuitzendingen van Omroep Brabant radio om 6.00 uur en die zal uiteraard bol staan van uitslagen en reacties.
Bekijk Omroep Brabant radio.
TeletekstAlle uitslagen kunt u vanaf woensdagavond per gemeente terugvinden op teletekstpagina 320 en 388. Als de uitslagen van de gemeentes bij Omroep Brabant bekend zijn, worden deze doorgeplaatst op teletekst. De belangrijkste nieuwsberichten over de verkiezingen zijn te lezen op pagina 101.
Bekijk Omroep Brabant teletekst.
TwitterAlle Brabantse verkiezingsuitslagen worden op Twitter geplaatst via het account @BrabantKiest. Het belangrijkste verkiezingsnieuws komt uiteraard voorbij op @OmroepBrabant.

Internet & apps24 uur per dag is al het verkiezingsnieuws te lezen via internet en de apps. Het laatste nieuws, de uitslagen en de bijdragen van de radio- en tv-verslaggevers zijn hier terug te vinden.
Alles over de Brabantse gemeenteraadsverkiezingen is terug te lezen op omroepbrabant.nl/brabantkiest.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.