Snel je telefoon opladen op Paaspop? Wel voor artiesten, niet voor bezoekers

17 april 2014 om 11:00 • Aangepast 22 november 2020 om 00:58
nl
Ben je dit weekend op Paaspop en is je smartphone leeg? Geen probleem, want als je 'm aan de snellaadpaal hangt, kun je je telefoon binnen een halfuur weer gebruiken. Tenminste, als je artiest bent...
Profielfoto van
Geschreven door

Energiebedrijf Essent zet de twee oplaadstations namelijk backstage neer. De oplaadpaal bestaat uit tien afsluitbare kluisjes, waar oplaadkabels voor smartphones en tablets in zitten.
Volgend jaar voor iedereen?"Het snellaadstation gebruikt intelligente USB-technologie en kan daardoor veel sneller laden dan een gewone oplader", jubelt Essent in een persbericht. Binnen een halfuur is de telefoon of tablet weer klaar voor gebruik.
Wel een beetje jammer dat je daar als gewone betalende festivalbezoeker helemaal niks aan hebt. Maar ook voor de festivalbezoeker lijkt goed nieuws op komst. "We overwegen de snelladers de komende editie ook aan onze bezoekers ter beschikking te stellen", zegt Paaspop-organisator Chris Seijkens. "Omdat de snellader nog maar net op de markt is, is dat nu jammer genoeg nog niet mogelijk."
Handig voor foto's vanaf het podiumMaar goed, de snellader is natuurlijk wel lekker handig dus voor artiesten en dj's die op het podium graag een foto maken van hun publiek.
Zoals deze:

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

Check voor alle nieuws over Paaspop onze themapagina: omroepbrabant.nl/paaspop.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.