Paaspop komt eraan: groter hoofdpodium, lekker weer en uitverkochte zaterdag - Omroep Brabant
Video

Paaspop komt eraan: groter hoofdpodium, lekker weer en uitverkochte zaterdag

17 april 2014 om 13:43
nl
Nog maar één nachtje slapen en dan barst Paaspop weer los. Schijndel staat drie dagen lang in het teken van muziek, bier en gezelligheid. Het weer wordt een stuk beter dan vorig jaar, het hoofdpodium is groter dan ooit en de eerste festivaldag is al helemaal uitverkocht. Niets lijkt een mooi begin van het festivalseizoen in de weg te kunnen staan.
Geschreven door

Paaspop is uitgegroeid tot de traditionele aftrap van het festivalseizoen. Ieder jaar wordt het festival weer een beetje groter. "De mainstage is dit jaar vijftig meter langer dan vorige jaren", vertelt organisator Stan Gordijn.
Prodigy en Kaiser ChiefsZo'n 175 artiesten doen dit weekend Schijndel aan, waaronder The Prodigy, Kaiser Chiefs, Triggerfinger, Blood Red Shoes, Guus Meeuwis, 2 Many DJ's, Yellow Claw en The Boxer Rebellion.
"Door het goede weer gaat het erg goed met de ticketverkoop", vertelt Gordijn. De zaterdag is uitverkocht, tickets voor de andere dagen en combitickets zijn wel nog te koop.
Stuk warmer dan vorig jaarIn de stralende zon blikt Gordijn nog even terug op de vorige editie van Paaspop, toen het weer een stuk minder goed was dan dit weekend. "Vorig jaar was het de koudste Paaspop ooit. Iedereen moest warme jassen aan."
Van vrieskou is dit paasweekend geen sprake. Het wordt 12 tot 17 graden en alleen zaterdagavond en zondagochtend wordt wat regen verwacht. Verder blijft het droog en komt de zon regelmatig achter de wolken vandaan. "Het festival oogt dan meteen ook een stuk vrolijker", weet de tevreden organisator.
Omroep Brabant is erbijOmroep Brabant doet vrijdag, zaterdag en zondag uitgebreid verslag van Paaspop. Op omroepbrabant.nl/paaspop vind je tijdens het festival naast het laatste nieuws ook heel veel foto's en video's. Ook via Brabant Nieuws op tv en Omroep Brabant-radio blijf je uiteraard op de hoogte.
Alle hoogtepunten van Paaspop 2013 nog eens terugkijken? Dat kan!
Check voor alles over Paaspop onze themapagina: omroepbrabant.nl/paaspop.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.