'Paaspop-zaterdag in Schijndel op mishandeling na goed verlopen'

20 april 2014 om 08:54 • Aangepast 22 november 2020 om 00:55
nl
De tweede dag van Paaspop is op een opstootje na voor zover bekend goed verlopen. De politie blikt tevreden terug op de dag dat onder meer The Prodigy en Triggerfinger het festival in Schijndel aandeden.
Profielfoto van
Geschreven door

Dat melden zaterdagnacht de wijkagenten Joep van Rozendaal en Ger Roumen, die op het festivalterrein waren. Zo schrijft Roumen dat er in tegenstelling tot vrijdag geen meldingen over telefoondieven waren. Ook werden er geen zakkenrollers aangehouden. De sfeer was dan ook 'rustig' en 'relaxed'.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

Eén mishandelingHelemaal vlekkeloos verliep de tweede festivaldag overigens niet. Een 58-jarige man uit Sint-Oedenrode zou iemand hebben mishandeld. Wat er precies aan vooraf ging is niet duidelijk. Ook is niet bekend hoe het met het slachtoffer gaat. De Rooienaar mag zijn roes uitslapen in de cel, aldus Roumen.
Tot slot weet Van Rozendaal nog te melden dat de politie twee bankpasjes en een rijbewijs vond op het terrein. De eigenaar is bekend en kan zijn pasjes ophalen op het bureau, benadrukte de wijkagent.

Gewaarschuwd mens telt voor tweeZondag gaat Paaspop verder. Het festival kent ook dan een sterke bezetting, zoals Kaiser Chiefs en The Boxer Rebellion. Andere bekende artiesten zijn Baskerville, Nielson, Sandra van Nieuwland, Blaudzun en Kensington. Hans Teeuwen treedt samen op met The Painkillers.
Ga je zondag? Pas dan toch op voor zakkenrollers. Hoewel er zaterdag niemand werd opgepakt voor zakkenrollerij, was dat vrijdag namelijk wel het geval. Vijf verdachten hadden het vermoedelijk gemunt op mobiele telefoons. En vorig jaar werden er tijdens het festival bijna honderd mobieltjes gerold.
Omroep Brabant doet verslagOmroep Brabant doet uitgebreid verslag van Paaspop. Op omroepbrabant.nl/paaspop vind je tijdens het festival behalve het laatste nieuws ook veel foto's en video's. Maar ook via Brabant Nieuws op TV en Omroep Brabant Radio blijf je uiteraard op de hoogte.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.