Paaspop trekt 58.000 mensen, met dank ‘aan de grote namen’

20 april 2014 om 22:38 • Aangepast 24 april 2020 om 11:57
nl
Met Paaspop in Schijndel is afgelopen weekeinde het muziekfestivalseizoen spetterend geopend. De 38e editie van het driedaagse festival lokte 58.000 mensen naar het festivalterrein, evenveel als vorig jaar.
Geschreven door

Paaspop had voor de 38e editie een groot aantal klinkende namen vastgelegd, zoals The Prodigy, 2ManyDJ's, Triggerfinger, The Boxer Rebellion en de Kaiser Chiefs. Paaspop begon vrijdag met onder andere Miss Montreal, Chef'Special en Guus Meeuwis. De zaterdag was al ver van tevoren uitverkocht, vooral vanwege de komst van The Prodigy.
Bewust gekozen“Het is een lijn die we bewust hebben ingezet”, aldus een woordvoerder zondag over de grote bands die dit jaar werden geboekt. Vanwege het warme weer kozen nog meer mensen (9000) ervoor om te blijven kamperen op de festivalcamping.
Vijf zakkenrollersDe politie was bijzonder tevreden. Op vrijdag werden vijf zakkenrollers aangehouden door de beveiliging. Vier zitten er nog vast. In totaal achttien bezoekers meldden zich omdat hun portemonnee of telefoon was gestolen.
Omroep Brabant is erbijOmroep Brabant doet uitgebreid verslag van Paaspop. Op omroepbrabant.nl/paaspop vind je tijdens het festival naast het laatste nieuws ook heel veel foto's en video's. Maar ook via Brabant Nieuws op TV en Omroep Brabant Radio blijf je uiteraard op de hoogte.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.