Wijkagenten tevreden over verloop Paaspop Schijndel

21 april 2014 om 09:27 • Aangepast 22 november 2020 om 00:55
nl
De Schijndelse wijkagenten Ger Roumen en Joep van Rozendaal blikken tevreden terug op Paaspop 2014. Het festival verliep volgens de twee zonder al te veel problemen.
Profielfoto van
Geschreven door

58.000 mensen brachten dit weekend een bezoek aan het festivalterrein aan de Molenheide in Schijndel. Volgens de wijkagenten bleef het aantal aanhoudingen binnen de perken.
AanhoudingenEr werden drie mannen aangehouden omdat ze drugs bij zich hadden. Vrijdagavond liepen een 38-jarige man uit Zwolle met drie zakjes wiet en vier zakjes speed en een 25-jarige man uit Asten met zestien xtc-pillen tegen de lamp.
Zondagavond werd een 24-jarige man uit Boekel betrapt. Hij had drie zakjes cocaïne en zeventien xtc-pillen in zijn bezit.
Boete en taakstraffenDe man uit Asten kreeg een boete van vierhonderd euro opgelegd en de andere twee verdachten kregen taakstraffen van respectievelijk vijftig en honderd uur.
Zaterdag hield de politie een 58-jarige man uit Veghel aan op verdenking van het in het gezicht slaan van een beveiligingsmedewerker. Na verhoor kreeg ook deze verdachte een boete van 400 euro opgelegd.
ZakkenrollersPaaspop heeft last gehad van zakkenrollers. Op vrijdag werden vijf zakkenrollers aangehouden door de beveiliging. Vier zitten er nog vast.
In totaal meldden achttien bezoekers zich omdat hun portemonnee of telefoon was gestolen. Vorig jaar werden er bijna honderd mobiele telefoons gestolen.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

Omroep Brabant deed verslagOmroep Brabant deed uitgebreid verslag van Paaspop. Op omroepbrabant.nl/paaspop vind je behalve het laatste nieuws ook veel foto's en video's. Op zaterdag 3 mei zendt Omroep Brabant een uitgebreide samenvatting uit van Paaspop.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.