Jubileumeditie Reggae Sundance in Liempde pakt uit met symfonieorkest

2 mei 2014 om 16:22
nl
Openluchtfestival Reggae Sundance, dat dit jaar voor het eerst plaatsvindt in Liempde, trekt dit jaar bijzondere namen. Hoogtepunt vormt het optreden van de voormalig UB40-leden Ali Campbell en Astro Wilson en de Jamaicaanse reggaezangers John Holt en Luciano, begeleid door het beroemde Britse Royal Philharmonic Orchestra.
Geschreven door

Het driedaagse reggaefestival vindt voor de vijftiende keer plaats, vandaar de bijzondere show.
Reggae goes symphonicHet 25-koppige symfonieorkest verzorgt zaterdag 9 augustus een 2,5 uur durend concert onder de noemer The Royal Symphony of Reggae dat volgens organisator Panic Productions eenmalig te zien zal zijn.
De klassieke musici worden dan bijgestaan door een Jamaicaanse reggaeband.
Shaggy en kleinzoon Bob MarleyOp het programma, dat bijna compleet is, staan verder Shaggy, Beenieman& Zagga Zaw Band, Tanya Stephens& Royal Roots Band en Daniel Bambaata Marley. Deze Marley is de kleinzoon van Bob Marley. Voor het eerst is er dit jaar een tweede podium met aandacht voor drum& bass.
Reggae Sundance vindt dit jaar op een nieuwe locatie plaats: op landgoed Velder in Liempde. Het festival duurt van vrijdag 8 tot en met zondag 10 augustus.
Reggae Sundance is één van de meest toonaangevende openluchtreggaefestivals en trekt tienduizenden bezoekers uit binnen- en buitenland.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.