Van Anouk, Selah Sue tot The Bloody Beetroots en Within Temptation: eerste 23 namen Paaspop bekend

25 november 2014 om 08:00
nl
Van de breekbare vocalen van Anouk tot de snerpende gitaren van Within Temptation: de 39e editie van het driedaagse festival Paaspop in Schijndel krijgt een gevarieerd programma met bekende namen en opkomende acts. Dit blijkt uit de eerste 23 namen voor de line-up die de organisatie dinsdagochtend bekendmaakte.
Geschreven door

Het is een traditie die de organisatie al jaren koestert. Zoals Prinsjesdag elk jaar op de derde dinsdag van september valt, kondigt Paaspop op de vierde dinsdag november de eerste acts aan, vlak voor de start van de verkoop van de eerste tickets.
Van Kensington tot Peter Pan SpeedrockPaaspop zal volgend jaar van vrijdag 3 april tot en met zondag 5 april gehouden worden. Bezoekers kunnen in dat weekend een hoop bekende namen zien die eerder op de Schijndelse planken hebben gestaan, waaronder rijzende ster Kensington, het energieke The Bloody Beetroots, de beeldschone Selah Sue en natuurlijk de huisband die het Schijndelse feest compleet maakt: Peter Pan Speedrock.
Voorverkoop start zaterdagMeer dan 58.000 bezoekers bezochten in april de 38e editie van het Schijndelse muziekfeest. Ook bij de volgende editie is er weer ruimte voor theater, comedy, cabaret en amusement. De verkoop van de zogenoemde 'early bird tickets' start zaterdag om tien uur 's ochtends.  
Deze kaartverkoop loopt tot zaterdag 10 januari 2015. Daarna begint de voorverkoop van de normale tickets.
De voorlopige line-up van Paaspop 2015:Anouk, Kensington, The Bloody Beetroots (sbcr dj set) (IT), Selah Sue (BE), Jett Rebel, Kovacs, Within Temptation, Against Me! (USA), Modeselektor LIVE (DE), Dave Clarke (UK), Liptease& The Backstreet Crackbangers, The Paladins (USA), Mr. Polska, John Coffey, Blues Pills (SE), Peter Pan Speedrock, Little Big (RU), Truckfighters (SE), The Gentle Storm (nieuw project van Arjen Lucassen en Anneke van Giersbergen), Monomyth, Ronnie Flex, The Dirty Daddies, Best of Foo (Foo Fighters Tribute).  
Omroep Brabant zal weer uitgebreid verslag doen van Paaspop. Op omroepbrabant.nl/paaspop vind je tijdens het festival naast het laatste nieuws heel veel foto's en video's. Maar ook via Brabant Nieuws op TV en Omroep Brabant Radio blijf je volgend jaar uiteraard op de hoogte.[YouTube:body:http://youtu.be/hPwrn6mqY1s][YouTube:body:http://youtu.be/2DO6Y9_5e7A][YouTube:body:http://youtu.be/D23i9lFPUwM][YouTube:body:http//youtu.be/GmQILlPu20c][YouTube:body:http://youtu.be/reGlno9aUpw]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.