Opgelucht ademhalen: carnavalswagen Krekwakwo in Reusel net op tijd klaar voor optocht

15 februari 2015 om 15:26
nl
De leden van de Reuselse carnavalsvereniging Krekwakwo kunnen opgelucht ademhalen. Hun carnavalswagen was zaterdagochtend net op tijd af om aan de optocht in Lage Mierde te kunnen deelnemen. Zondag namen de ‘indanen’ van Krekwakwo met een wagen van bijna 15 meter lang deel aan de optocht in Reusel.
Geschreven door

De afgelopen periode was het alle hens aan dek bij de carnavalswagen. De club werd vorig jaar oktober bestolen van alle apparatuur die nodig is om een carnavalswagen te bouwen. En hoewel verenigingen uit heel Brabant hulp en apparaten aanboden, liep de bouw van de carnavalswagen toch flinke vertraging op.
De bouwers van Krekwakwo hebben nog even overwogen om het ontwerp van de wagen aan te passen. Maar dat was geen optie. De carnavalswagen werd afgebouwd volgens het oorspronkelijke plan. Om de wagen op tijd af te krijgen voor de optocht hebben sommige bouwers afgelopen week zelfs overnacht in de bouwplaats.
Themasite carnavalOmroep Brabant is nauw betrokken bij al het carnavaleske feestgedruis. Op de speciale carnavalssite is alle nodige informatie te vinden over het wel en wee in Brabant tijdens carnaval: omroepbrabant.nl/carnaval.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.