Video

Prinsenpaar Mill sluit carnaval af met officieel huwelijk: 'Dit is supervet'

18 februari 2015 om 00:11 • Aangepast 21 november 2020 om 19:59
nl
De afsluiting van het carnaval in Mill was dit jaar wel heel bijzonder. Toen het prinsenpaar op het podium werd gevraagd, leek het erop dat er afscheid zou worden genomen van prins Jack van het Millse Germelaand en prinses Marieke. Opeens werd er een ambtenaar van de burgelijke stand op het podium geroepen. Bezoekers waren getuige van een officieel huwelijk.
Profielfoto van
Geschreven door

Het plannetje was voor bijna iedereen geheim gehouden. Prins Jack had afgelopen zaterdag tijdens het openingsbal in Mill zijn vriendin al wel ten huwelijk gevraagd. Maar dat het huwelijk nog in hetzelfde carnavalsfeest zou worden voltrokken wist niemand.
'Supervet'Iedereen in 't Centrum in Mill ging twee keer uit haar dak toen tweemaal het ja-woord klonk. Het echtpaar was dinsdagavond heel blij. "Dit is supervet, nog vetter dan we in ons hoofd hadden." Het carnavalsfeest vermengde zich vervolgens met een huwelijksfeest dat nog uren duurde.

Wachten op privacy instellingen...

Op de speciale carnavalssite van Omroep Brabant vind je alle nodige informatie over het wel en wee in Brabant tijdens carnaval: omroepbrabant.nl/carnaval.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.