Paaspop gaat selfiestick verbieden: 'Zo'n grote stok is onveilig en leidt enorm af'

30 maart 2015 om 15:34
nl
Het is niet toegestaan om tijdens Paaspop een selfiestick te gebruiken. Dat laat de organisatie weten aan Omroep Brabant. "Het is niet veilig voor onze bezoekers", zegt woordvoerder Ron de Laat. "Verder is het niet fijn als je naar een concert kijkt en mensen voor je steeds met zo'n grote stok bezig zijn. Dat leidt enorm af."
Geschreven door

Volgens De Laat kan de selfiestick gevaarlijk zijn. "Het is een grote metalen stok waar je je smartphone aan vast kan maken. Als je daar mee gaat zwaaien kan je gemakkelijk iemand raken. Dat is niet fijn voor omstanders."
'Beter van concert genieten'De tweede reden voor het verbieden van de selfiestick is dat de stok erg af kan leiden tijdens een concert. "We willen het graag comfortabel maken voor onze bezoekers. Het is niet fijn als je naar het podium staat te kijken en je steeds zo'n stok ziet."
Bezoekers zullen bij de ingang worden gecontroleerd op selfiesticks. "Net zoals dat nu gaat met wapens en verboden middelen. Als mensen toch een selfiestick gebruiken op het festivalterrein, zal deze in beslag worden genomen."
Paaspop op Omroep BrabantOp de themasite omroepbrabant.nl/paaspop vind je voor en tijdens het festival het laatste nieuws, foto's en videomateriaal. Maar ook via Brabant Nieuws op TV en Omroep Brabant Radio blijf je tijdens het Paasweekend op de hoogte.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.