'Tweede Paasdag kijken we terug op een mooie editie van Paaspop', zegt de ontwerper

30 maart 2015 om 19:33
nl
Komend weekend opent Paaspop het festivalseizoen. Op 3, 4 en 5 april staat Schijndel drie dagen in de schijnwerpers, met meer dan 175 acts uit binnen- en buitenland. De selfiestick moet dit jaar thuis blijven, want die is verboden op het festivalterrein.
Geschreven door

Misha de Bok heeft alle podia en stands ontworpen op Paaspop. Hij verheugt zich erg op tweede paasdag. "Dan is het afgelopen en kijken we terug op een mooie editie van Paaspop". Het Paaspop-DNA volgens de Paaspop-ontwerper? "Las Vegas meets Vintage American".
Door het slechte weer van de afgelopen dagen loopt de opbouw van de stands en podia vertraging op. "De grote objecten kunnen we pas na woensdag gaan opzetten", aldus Misha. Aan het eind van de week wordt het weer rustiger.
SelfiiesticksHet is niet toegestaan om tijdens Paaspop een selfiestick te gebruiken, zo werd maandag bekend. "We zien de opmars vanuit Amerika. Daar staat iedereen met een stick in zijn hand."
"Als je naar een concert gaat, wil je geen vlaggen of sticks voor je gezicht hebben. Het is leuk voor het moment, maar de focus moet op de band en de beleving liggen", aldus Misha de Bok
Grote namenPaaspop in Schijndel heeft een gevarieerd programma met bekende namen en opkomende acts. Zo zijn Dotan, Within Temptation, Kovacs, Jett Rebel en Kensington te zien op het festival.
"Kensington is op Paaspop begonnen als upcoming talent en nu staan ze sinds 2 jaar op het hoofdpodium", vertelt De Bok. Anouk sluit zondag het festival af.
Omroep Brabant zal weer uitgebreid verslag doen van Paaspop. Op omroepbrabant.nl/paaspop vind je tijdens het festival naast het laatste nieuws heel veel foto's en video's. Maar ook via Brabant Nieuws op TV en Omroep Brabant Radio blijf je volgend jaar uiteraard op de hoogte.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.