Video

Organisatie Paaspop niet blij met vervelende 1 aprilgrap: 'Vrijdag gaat gewoon door'

1 april 2015 om 20:10
nl
Paaspop gaat vrijdagavond gewoon door. Een bericht dat momenteel via WhatsApp rondgaat doet echter anders vermoeden. Het bericht, dat afkomstig lijkt te zijn van Omroep Brabant, spreekt over een naderende storm. De organisatie laat weten dat hier niets van waar is en de vrijdag gewoon doorgaat.
Geschreven door

In het foutieve bericht wordt beweerd dat de organisatie dagelijks gaat 'berichtgeven of de vrijdagavond door kan gaan of niet'. Dit bericht is nooit door Omroep Brabant geschreven en lijkt dan ook gefotoshopt te zijn als onderdeel van een grap.
'We hebben er last van'Aan Omroep Brabant laat ook de organisatie weten dat niets van het bericht klopt. "Het is een vervelende 1 aprilgrap", aldus Stan Gordijn van Paaspop. "Als organisatie hebben we er last van. We worden gebeld en gemaild door mensen of het verhaal klopt."
Volgens Gordijn kunnen mensen zien dat het bericht niet klopt. "Er staan een hoop taalfouten in en het bericht strookt niet met alle andere berichten. Inmiddels zijn we druk bezig om de 'grapjas' die het gemaakt heeft op te sporen. Iedereen is vrijdag gewoon welkom."
Omroep Brabant zal weer uitgebreid verslag doen van Paaspop. Op omroepbrabant.nl/paaspop vind je tijdens het festival naast het laatste nieuws heel veel foto's en video's. Maar ook via Brabant Nieuws op TV en Omroep Brabant Radio blijf je dit jaar uiteraard op de hoogte.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.