Drassige parkeerplaatsen Paaspop zorgen voor veel kritiek, parkeren nu gratis

4 april 2015 om 16:34 • Aangepast 21 november 2020 om 19:09
nl
Paaspop heeft zaterdag haar excuses aangeboden voor de drassige en modderige parkeerplaatsen die deze week door het extreme weer zijn ontstaan. Vanwege het ongemak van vrijdag is het parkeren de tweede dag gratis. Veel festivalbezoekers uitten forse kritiek op het parkeerbeleid van Paaspop. “Een vriendin van mij heeft een uur lang in de modder gestaan. We hebben geen tractor gezien”, vertelt bezoeker Reno gepikeerd.
Profielfoto van
Geschreven door

Rondom het festivalterrein stond het vrijdagmiddag muurvast. Sommige automobilisten stonden ruim anderhalf uur in de file. “Het was een grote bende, zowel ’s middags als na het festival”, vertelt Reno. “Toen we het parkeerterrein op reden dacht ik al: hier gaan we niet goed wegkomen.”

Wachten op privacy instellingen...

LEES OOK: Feestgedruis gaat zaterdag op Paaspop verder: van Rudimental tot afscheid Vanderbuyst
Geen houtsnippers op parkeerterreinDe organisatie zette deze week honderd extra mensen in om het terrein op tijd in orde te maken. In totaal werden er zeshonderd mensen in ploegendiensten aan het werk gezet. Met houtsnippers en planken maakte de organisatie het terrein weer begaanbaar. “Maar dat zijn ze helaas vergeten voor het parkeerterrein”, zegt Reno.
Reno bezoekt jaarlijks meerdere festivals in binnen- en buitenland. Paaspop had in zijn beleving zich veel beter kunnen voorbereiden op het extreme weer. “Plaats gewoon planken en zet meer tractoren in. Wij hebben ze vannacht niet gezien. Ook vreemd dat Paaspop de boel probeert goed te praten door gratis parkeerkaarten voor zaterdag weg te geven. Je kunt namelijk nog steeds kaarten voor drie dagen kopen. Wat gebeurt daar dan mee?”
LEES OOK: Subliem Kensington sluit Paaspop-vrijdag op grootse wijze af: eerste dag modderig maar geslaagd
Omroep Brabant zal weer uitgebreid verslag doen van Paaspop. Op omroepbrabant.nl/paaspop vind je tijdens het festival naast het laatste nieuws heel veel foto's en video's. Maar ook via Brabant Nieuws op TV en Omroep Brabant Radio blijf je dit jaar uiteraard op de hoogte.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.