Paaspop dit jaar een echt feestje: ‘Nog niet een melding van zakkenrollers op terrein’

5 april 2015 om 19:18 • Aangepast 25 april 2020 om 01:53
nl
Een bijzonder record voor Paaspop dit jaar: tot nu toe heeft nog niemand aangifte gedaan van gestolen telefoons of portemonnees op het terrein. “Het is dit jaar een echt feestje”, vertelt wijkagent Joep van Rozendaal, die het hele weekend op het festivalterrein werkt.
Geschreven door

“Ik moet er mijn vrije weekend voor inleveren, maar dat vind ik niet erg”, aldus Van Rozendaal. “Dit zijn superfijne diensten, daar ga ik met plezier naartoe. Je ziet eigenlijk alleen blije mensen en daar doe ik het voor.” 
Geen problemenElke dag overlegt Van Rozendaal met de organisatie, gemeente en brandweer. “Tot nu toe is niemand grote problemen tegengekomen, heel fijn”, vertelt de wijkagent. Zelfs de zakkenrollers houden zich gedeisd.
“De afgelopen jaren zijn we veel telefoons en portemonnees kwijtgeraakt door zakkenrollers, zeker twee jaar geleden was het heel erg”, aldus Van Rozendaal. “Daar hebben we toen een speciaal team op gezet en dit jaar hebben we nog geen enkele melding gehad.” Er zijn wel wat spullen gestolen op de camping, dus daar is nu extra toezicht.
Bandjes kijkenVan Rozendaal gaat zelf ook nog wel even genieten van het festival. “Straks ga ik stiekem nog even door de ingang om zelf wat te beluisteren. Nog geen idee wat, ik zie wel wat ik tegenkom!” 
Omroep Brabant zal weer uitgebreid verslag doen van Paaspop. Op omroepbrabant.nl/paaspop vind je tijdens het festival naast het laatste nieuws heel veel foto's en video's. Maar ook via Brabant Nieuws op TV en Omroep Brabant Radio blijf je dit jaar uiteraard op de hoogte.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!