Video

Bobkat de kater steelt de show bij de deur van de Nettorama: 'Hij is een beetje aandachtsgeil'

6 januari 2016 om 15:02 • Aangepast 21 november 2020 om 13:36
nl
Het is een meer dan graag geziene gast bij de Nettorama in Oosterhout: Bobkat. De 9-jarige op aandacht beluste kater is niet meer weg te denken bij de winkels aan de Patrijslaan in Oosterhout.
Profielfoto van van Kalmthout JesseProfielfoto van Erik Peeters
Geschreven door
van Kalmthout Jesse & Erik Peeters

Hij slaat zelden een dag over en dus is hij vrijwel dagelijks te vinden op zijn vaste stekje bij de ingang van de Nettorama in Oosterhout.
Hoge aaibaarheidsfactorDe 9-jarige kater Bobkat is de sensatie in de buurt en hij heeft inmiddels meer dan 300 duimpjes omhoog' op zijn eigen FaceBook pagina ' Bobkat Nettorama'. Geen wonder want Bobkat heeft van nature een hoge aaibaarheidsfactor.
[Tweet:body:https://twitter.com/erik_peeters/status/684687578281455616] Elke dag om acht uur 's morgens maakt Bob zijn wandelingetje naar de supermarkt een paar straten verderop. "Als ik ga werken dan wil hij weg", aldus zijn baasje Mascha Stolz. "Bobkat is een echte buitenkat en misschien ook wel een beetje aandachtsgeil".      
Een aai of iets lekkersOver belangstelling heeft Bob inderdaad niet te klagen want menig supermarktklant voorziet hem van een aai over zijn bolletje of iets lekkers om op te peuzelen. Een mevrouw voegt de daad bij het woord en schotelt Bob een blikje kattenvoer voor. "Kijk nou is hij weer tevreden, wat een scheetje!"
Bobkat verblijft inmiddels al ruim een jaar in zijn knus ingerichte bananendoos. Alleen als het regent, wil hij weleens een dagje overslaan. "Dat vindt Bob minder prettig omdat de mensen dan chagrijniger zijn. Maar over het algemeen heb ik er geen kat aan", lacht Mascha Stolz.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.