Erik Peeters

Erik Peeters

Regioverslaggever

Bij Omroep Brabant werkzaam als Regioverslaggever regio West-Brabant

Wat is het mooiste van deze regio? De weidse polders, de glooiende Brabantse Wal, het monumentale Markiezenhof in Bergen op Zoom of het Rozenven in Roosendaal. Maar het allermooist zijn natuurlijk de mensen.

Contact Bel of stuur een WhatsApp naar 040-2949492. Mail naar [email protected]

Meer over de regioverslaggevers vind je hier.

Artikelen van Erik Peeters

Middelbare scholen houden open dagen met dichte deuren: sfeer proeven kan nu alleen digitaal

Hoe krijg je groep 8-leerlingen en hun ouders enthousiast voor jouw school, terwijl ze niet langs kunnen komen om de sfeer te proeven? Dat is de uitdaging waar middelbare scholen de komende weken voor staan. Door de coronacrisis en de huidige lockdown kunnen de jaarlijkse open dagen, die normaal gesproken rond deze tijd worden gehouden, niet doorgaan. Veel scholen kiezen daarom voor een digitaal open huis. Ook bij het Markland College in Oudenbosch zijn ze inmiddels volop aan het oefenen voor dit nieuwe fenomeen.

Jesse en Björn interviewen hun docent Engels (foto: Erik Peeters).

Frank hoopt dat zijn oliebollen het mislukte kermisseizoen een beetje goedmaken

“Ik probeer ze gewoon zo lekker mogelijk te maken zodat ze niet om mij heen kunnen”, lacht Frank Vale in zijn olliebollenkraam bij het Oude Raadhuis in Roosendaal. De olliebollenman is zoon van de bekende kermisfamilie Vale uit Bergen op Zoom. Het afgelopen kermisseizoen was voor Frank (27) en zijn collega’s een absoluut dieptepunt. Met de verkoop van de decemberlekkernij hoopt hij het leed nog enigszins te verzachten.

Voor Frank Vale is de oliebollenverkoop belangrijk dit jaar (foto: Erik Peeters).