Ga jij naar 3 Uurkes Vurraf? Huub Hangop drukt op rode knop en verzendt kaartjes naar winnaars

29 januari 2016 om 21:23
nl
Nog één weekje wachten en dan barst 3 Uurkes Vurraf los. Het kan zomaar zijn dat jij daar bij bent. Vrijdag om 16.40 uur drukte Huub Hangop op de rode knop, waarmee hij de e-tickets verstuurde.
Profielfoto van Elzendoorn Bart
Geschreven door
Elzendoorn Bart

Als jij de gelukkige bent, ploft er dus een mail binnen met kaartjes. Zo niet, heb je helaas niet gewonnen. Het kan overigens even duren voordat de mail in je postvak zit. [tweet:body:https://twitter.com/faanenfm/status/693098366218190848]
Bekijk hier alle vragen en antwoorden over de uitgifte van de e-tickets [pdf].
Massale belangstellingDat jullie massaal warmlopen voor het mooiste feest van het jaar, blijkt uit het feit dat er meer dan tienduizend carnavallers hebben meegedaan aan de winacties bij Omroep Brabant. In totaal kunnen er 2200 Brabanders aanwezig zijn bij de officiële start van carnaval.
ZIE OOK: Wat wordt volgens jou DE carnavalskraker van 2016?
Erbij zijn is natuurlijk het allerleukst, maar niet getreurd als je naast een kaartje grijpt. 3 Uurkes Vurraf wordt vrijdag 5 februari tussen 15.00 en 18.00 uur live uitgezonden op Omroep Brabant Radio, TV en internet. [YouTube:body:https://youtu.be/F9pTCyzZopI]
Meer informatie over de activiteiten en uitzendingen van Omroep Brabant tijdens carnaval is te vinden op omroepbrabant.nl/carnaval.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.