Rico Verhoeven na duel met Badr Hari weer terug in de wedstrijdring, in Den Bosch

DEN BOSCH - Rico Verhoeven staat 20 mei in de ring tijdens het 41e kickboksgala in de Brabanthallen. Voor de kickbokser is het zijn eerste gevecht in een Glory-ring sinds zijn gewonnen partij tegen Badr Hari in december.
Verhoeven won de titanenstrijd nadat Badr Hari op moest geven door een blessure. Sinds de wedstrijd in de König Pilsenar Arena in Oberhausen kwam Verhoeven niet meer in actie in een wedstrijd die werd georganiseerd door de profbond Glory.

De 27-jarige kickbokser uit Halsteren is nu gestrikt als headliner voor het kickboksgala in Den Bosch. Op Twitter maakt hij bekend dat Nederlandse fans na twee jaar weer de kans krijgen om hem in actie te zien in eigen land. Wie de tegenstander van Verhoeven is op 20 mei is nog niet bekend.

Van Roosmalen
Bosschenaar Robin van Roosmalen krijgt in zijn eigen stad de kans om zijn wereldtitel bij Glory terug te winnen. Hij neemt het op tegen de Thaise kickbokser Petchpanomrung, de nummer drie in het vedergewicht. Van Roosmalen verloor de wereldtitel in januari omdat hij 200 gram te zwaar was om zijn titel tegen de Canadees Matt Ebree te mogen verdedigen.
robinvanroosmalen

A dream came true !! Fighting in my hometown on the biggest stage 🙏🏽 they need a army to take that belt away , be there !! #2divisionchamp #andstill #dreamchaser #thetakeover #hometownglory #glory41