Video

‘Een magische avond’, Guus en Youp als gezworen kameraden in het Olympia Parijs (video's)

29 maart 2016 om 19:23
nl
Guus á Paris. Een optreden van Guus Meeuwis in het legendarische Olympia in Parijs. Het leek te mooi om waar te zijn, maar in de beroemde theaterzaal was het dit weekend twee keer volle bak. En het was één groot feest. Of zoals Guus het na afloop omschreef: ‘Ik voelde op het podium de électrique vanuit de zaal’. Hieronder de uitgebreide reportage van het concert en 'bonusmateriaal'.
Geschreven door

Het concert ging van een leien dakje. Alle reden voor Guus Meeuwis om Omroep Brabant na afloop met een brede glimlach te woord te staan. “Het was een magische avond die oneindig leek te zijn. Het ging maar door. De liedjes gingen goed. Het concert had alles. Het was een voorrecht om hier te mogen staan.”
Reportage Onder OnsEn met ‘alles’ doelde Meeuwis ook op het korte optreden van cabaretier Youp van ’t Hek. Die was, vanwege zijn gezondheidsproblemen, niet over één nacht ijs gegaan. Van ’t Hek: “Ik heb vooraf goed met mijn arts overlegd. Natuurlijk heb ik in het geheim nog even geoefend.” Van ’t Hek verzorgde tijdens het concert een korte conference en zong samen met Guus Meeuwis twee nummers.
In het Omroep Brabant programma Onder Ons is een uitgebreide reportage te zien van het concert in Parijs met de uitgebreide reacties van Guus Meeuwis en Youp van 't Hek. Deze video kun je ook onderaan dit bericht bekijken.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.