Noël van Hooft

Noël van Hooft

Redacteur/Verslaggever

Bij Omroep Brabant werkzaam als Verslaggever voor online en televisie

Voor Omroep Brabant In 2010 heb ik meegewerkt aan het eerste seizoen van The voice of Holland. In 2013 ben ik begonnen als stagiair bij Omroep Brabant bij het programma Onder Ons. Hierna ben ik bij de omroep blijven hangen als freelancer. Het echte begin van mijn journalistieke carriere was in 2007. Toen begon ik als vrijwilliger bij de lokale omroep TVSchijndel. Tijdens het freelancen bij Omroep Brabant werkte ik ook bij het Eindhovens Dagblad en het Algemeen Dagblad. Bij die laatste ben ik in 2017 als vaste video verslaggever gaan werken waardoor ik Brabant moest verlaten. Maar sinds november 2019 ben ik terug bij ‘de omroep’.

Het gevoel van hier Het gevoel dat we samen aan één doel werken. Niet ieder voor zich.

In mijn vrije tijd Ben ik te vinden in het zwembad, met een wijntje in de stad of in de Efteling.

Artikelen van Noël van Hooft

Wandelclub mag coronatestevenement houden, maar twijfelt of ze dat wel wil

Wandelsportvereniging OLAT is een van de organisaties die mag meedoen aan de proeven met toegangstesten. Dat maakte de Rijksoverheid dinsdag bekend. De club mag in Meierijstad een wandeling met 1500 man houden. Maar, de organisatie van die wandeltocht twijfelt heel erg of ze zo'n testevenement wel ziet zitten. "Wij willen niet dat iedereen zich verplicht moet testen voor een wandeling", vertelt Joop Wesseling aan Omroep Brabant.

Foto: Pexels.

Laatste tickets Paaspop vliegen deur uit: ‘Geen anderhalve meter festival’

Paaspop zou eigenlijk op dit moment in volle gang moeten zijn. Maar door de corona-ellende is dit al het tweede jaar zonder muziek, entertainment en bier tijdens Pasen. Toch gaat Paaspop dit jaar wel door, maar pas in het eerste weekend van september. Vandaag gingen de laatste tickets in de verkoop. De meeste tickets waren vorig jaar al verkocht. Voor de festivaldirecteur was zaterdagmorgen het een uur lang staren naar cijfertje en hopen op een uitverkocht festival.

Festivaldirecteur Peter Sanders kijkt naar de verkoop van de laatste Paaspoptickets (foto: Noël van Hooft)