Noël van Hooft

Noël van Hooft

Redacteur/Verslaggever

Bij Omroep Brabant werkzaam als Verslaggever voor online en televisie

Voor Omroep Brabant In 2010 heb ik meegewerkt aan het eerste seizoen van The voice of Holland. In 2013 ben ik begonnen als stagiair bij Omroep Brabant bij het programma Onder Ons. Hierna ben ik bij de omroep blijven hangen als freelancer. Het echte begin van mijn journalistieke carriere was in 2007. Toen begon ik als vrijwilliger bij de lokale omroep TVSchijndel. Tijdens het freelancen bij Omroep Brabant werkte ik ook bij het Eindhovens Dagblad en het Algemeen Dagblad. Bij die laatste ben ik in 2017 als vaste video verslaggever gaan werken waardoor ik Brabant moest verlaten. Maar sinds november 2019 ben ik terug bij ‘de omroep’.

Het gevoel van hier Het gevoel dat we samen aan één doel werken. Niet ieder voor zich.

In mijn vrije tijd Ben ik te vinden in het zwembad, met een wijntje in de stad of in de Efteling.

Artikelen van Noël van Hooft

Linde (5) zit al maanden in thuisquarantaine met haar zus: 'Ze heeft een ziek hartje'

De zusjes Emma (10) en Linde (5) uit Mill zitten sinds maart in thuisquarantaine. In de zomer, toen corona op het laagtepunt was, mochten ze even naar buiten. Maar sinds september zijn ze niet meer op straat geweest. Emma heeft namelijk een hartziekte en volgens artsen kan ze een flinke terugval krijgen als ze corona oploopt. In een vlog vertellen ze over wat ze de hele dag doen, over ruzies thuis en wat ze het meeste missen.

De zusjes Emma (9) en Linde (5) uit Mill.

Kerst drive-in met carnavalswagens verboden door de lockdown: ‘Dit doet echt heel erg pijn’

Het had een mooie afsluiting van een rampjaar moeten worden voor Kruikenstad (Tilburg). Maar ook de derde poging om de carnavalswagens te laten zien is mislukt. Eerst leidde een storm tot het afgelasten van de optocht. Vervolgens gooit corona roet in het eten en nu zet de nieuwste lockdown een streep door de plannen. Het plan was namelijk om de wagens tentoon te stellen bij een kerst drive-in waar werknemers hun kerstpakket konden ophalen.

Foto: Omroep Brabant