Tilburgse Kermis losgebarsten, DJ Barend stijgt tot grote hoogte

TILBURG - Vrijdagmiddag is de 450ste editie van de Tilburgse Kermis in alle hevigheid losgebarsten. Tien dagen lang kunnen bezoekers zich vermaken in zo'n 230 attracties. Iemand die de opening van editie 2017 niet snel zal vergeten, is Barend van de Louw. De DJ mocht plaatjes draaien op 50 meter hoogte.

Om 18:00 uur begon de officiële openingsceremonie van de kermis bij het reuzenrad op de Spoorlaan. Wethouder Erik de Ridder hield een toespraak en Ronnie Tober zong het Tilburgse kermislied.


LEES OOK: Opbouw van Tilburgse kermis trekt veel bekijks: 'Het is elk jaar een spektakel'

Hoogtepunt
Iets later beleefde Barend van de Louw een persoonlijke hoogtepunt. Hij won een prijsvraag en mocht zijn DJ-kunsten vertonen in het vliegende restaurant. Een select gezelschap van vrienden en bekenden mocht mee om in de lucht van de muziek te genieten.

Maandag wordt gedineerd in het vliegende restaurant aan de Burgemeester Brokxlaan. Dinner in de Sky wordt georganiseerd door de Bonheur Horecagroep. Vrijdagavond heette het vliegende restaurant voor de gelegenheid Concert in de Sky.
[Twitter:https://twitter.com/YoussefZerrouk/status/888441951657361410]
Ook kunnen bezoekers een bungeejump maken vanaf 55 meter hoogte.

Attracties
Enkele nieuwe attracties op de grootste kermis van de Benelux zijn een spectaculaire wildwaterbaan, een Tirolerdorp, een uitzichttoren en een superspin. De kermis blijft tot zondag 31 juli staan.
Meer over dit onderwerp:
tilburgse kermis opening tilburg kermis
Deel dit artikel: