Jarlinson Pantano wint Draai van de Kaai: Moreno Hofland vierde - Omroep Brabant
Video

Jarlinson Pantano wint Draai van de Kaai: Moreno Hofland vierde

2 augustus 2016 om 03:02
nl
Jarlinson Pantano heeft maandagavond de 37e editie van de Draai van de Kaai gewonnen. In de sprint wist de Colombiaan Giacomo Nizzolo en Dylan Groenewegen te verslaan. Moreno Hofland werd vierde in zijn Roosendaal.
Geschreven door

Maandagavond stapten verschillende profwielrenners in Roosendaal op de fiets voor het 'rondje om de kerk'. Onder hen Stef Clement uit Made, die dit jaar uitstekend voor de dag kwam tijdens de Tour de France. Maar ook dus Jarlinson Pantano, die ook wel de ontdekking van de afgelopen Ronde van Frankrijk wordt genoemd. [tweet:body:https://twitter.com/ronaldbrabant/status/760155816246775808]KampioenenOok verschillende kampioenen maakten hun opwachting, zoals Nederlands kampioen Dylan Groenewegen en de Italiaan Giacomo Nizzolo.
En er waren nog meer Nederlandse toppers, onder wie Niki Terpstra en de Brabanders Lars Boom en Moreno Hofland. De mannenprofs reden maandagavond pas, maar de hele dag was er al veel te beleven langs het parcours. Zo traden onder meer Frans Bauer, Lil'Kleine, Thomas Berge en Roy Donders op. [tweet:body:https://twitter.com/ronaldbrabant/status/760176640341270530]

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.