Alice van der Plas

Alice van der Plas

Regioverslaggever

Bij Omroep Brabant werkzaam als

Regioverslaggever regio Helmond, Asten, Cranendonck, Deurne, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Heeze-Leende, Laarbeek, Nuenen en Someren

Waarom Omroep Brabant?

Je blijft perfect op de hoogte van alles wat in jouw directe omgeving gebeurt. En dat gebeurt razendsnel.

Contact

Bel of stuur een WhatsApp naar 040-2949492. Mail naar [email protected]

Artikelen van Alice van der Plas

Boze omwonenden N279 zijn flinke kluif voor Raad van State, meer tijd nodig

De een wil meer asfalt, de ander juist minder. De mensen die bezwaar maken tegen de ombouw van de provinciale weg tussen Asten en Veghel hebben niet allemaal hetzelfde doel voor ogen en dat is niet makkelijk voor de Raad van State. Die behandelt deze week 65 bezwaren in een monsterzitting die eigenlijk 4 dagen had moeten duren. Maar de Raad van State heeft na twee dagen behoefte aan tijd om na te denken en heeft de rest van de zittingen voorlopig geschrapt.

Bezwaarmaker Kitty krijgt nieuwe weg dwars door haar kerstbomenbos

Liza en Willem krijgen weer koeien na vernietigende brand: 'Ik heb er heel veel zin in'

Boer Willem Verkuijlen wist meteen dat er iets goed mis was toen hij twee en een half jaar geleden een telefoontje kreeg. “Ik hoorde het vuur op de achtergrond knetteren.” Kortsluiting had de stal van de familieboerderij in de Mortel in een vuurzee veranderd. Een enorm verlies, wat veel verdriet en onzekerheid met zich meebracht. Maar dinsdag kon boer Willem, samen met zijn partner Liza Simons, weer koeien in een spiksplinternieuwe stal verwelkomen.

Liza en Willem krijgen weer koeien na vernietigende brand