Liquidatie Ulas Iskar (37): vierde verdachte opgepakt, vrouw uit Bergen op Zoom vrijgelaten

17 oktober 2017 om 17:35
nl
De politie heeft een vierde verdachte aangehouden in het onderzoek naar de liquidatie van Ulas Iskar uit Ossendrecht. De verdachte is een 35-jarige Bulgaar. Een 33-jarige vrouw uit Bergen op Zoom die vorige week dinsdag werd opgepakt, is weer vrijgelaten. Ze blijft wel verdachte in de zaak. Dat heeft het Openbaar Ministerie in Breda gezegd.
Geschreven door

De 37-jarige Ulas Iskar werd op 16 februari 2016 doodgeschoten in zijn huis aan de Burgemeester van Gilshof. Hij is waarschijnlijk het slachtoffer geworden van een afrekening in het criminele circuit. In het huis werd een hennepkwekerij gevonden.

LEES OOK: Dode bij schietpartij in huis in Burgemeester van Gilshof in Ossendrecht

Recherche
Uitgebreide onderzoek van de recherche leidde naar de vrouw uit Bergen op Zoom. Ze werd vorige week dinsdag in haar huis aangehouden.

Een dag later werden ook twee inwoners (33 en 36 jaar) van Nijmegen opgepakt. De mannen en de vrouw worden verdacht van doodslag, aldus een woordvoerster van het OM.

De 35-jarige man die dinsdag werd aangehouden, had geen vaste woon- of verblijfplaats. Hij zat bij de politie in Spijkenisse vast in verband met een bedrijfsinbraak. Hij is naar een Bredase cel gebracht en dinsdag voorgeleid aan de rechter-commissaris en die heeft zijn voorlopige hechtenis verlengd. Ook de twee Nijmegenaren blijven langer vastzitten.

Meer aanhoudingen mogelijk
Getuigen zagen dat na de schietpartij ongeveer acht mensen bij het huis wegrenden. De politie sluit daarom meer aanhoudingen in de zaak niet uit.

LEES OOK: Doodgeschoten man in Ossendrecht is Ulas Iskar: 'Dit hakt erin'

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.