Vandaag worden onze paralympische medaillewinnaars gehuldigd

21 september 2016 om 09:04
nl
Gisteren zijn ze geland op Schiphol, vandaag worden de paralympische medaillewinnaars gehuldigd in Den Haag. Onder hen ook de Brabanders Kenny van Weeghel, Sanne Voets, Laura de Vaan, Kelly van Zon, Marlène van Gansewinkel en Michael Schoenmaker. Maar er staat meer op het programma vandaag!
Profielfoto van Wim Heesterbeek
Geschreven door

Wat gaat vandaag het nieuws bepalen?

  • Chantal uit Werkendam hoort of het ROC van de rechter mee moet werken aan het onderzoek dat moet leiden naar de persoon die een seksfilmpje van haar op internet plaatste. Om 10 uur weten we meer.
  • Honderd leerlingen maken in Helmond muziek om te strijden voor een betere afvalverwerking op hun school. Een betrokken moeder regelde dat de school afval ging scheiden. De gemeente Helmond overweegt nu de regels voor alle basisscholen aan te passen, en daar moet op getrommeld worden!
  • In Den Haag worden ze vandaag gehuldigd, de paralympische sporters die sinds gisteren terug zijn uit Rio. Gisteren kreeg atleet Kenny van Weeghel (één keer goud, één keer brons) al een hartelijke ontvangst in zijn woonplaats Heeswijk-Dinther.


[youtube:https://www.youtube.com/watch?v=XNGWGBvCDSQ]
Waar wordt vandaag over gepraat?

  • Een bijzonder wegwijzer-bord aan de N640 bij Hoeven. Wij kregen een foto binnen die de wenkbrauwen doet fronzen / het hoofd doet draaien.
  • Max Verstappen is gespot met een nieuwe vrouw en ze komt uit Brabant. De Formule 1-coureur zou een setje vormen met de Tilburgse Roos van der Aa. Dit beweerde Quote gisteren. Vandaag praten we nog even door over haar (Instagram foto's).
  • Het is natuurlijk de mooiste dag van je leven: je trouwdag. Maar Tiffany van Egmond uit Eindhoven had een jaar voor haar bruiloft al een heel bijzondere dag. Ze mocht namelijk meedoen aan het programma Say Yes to the Dress'. "Heel bijzonder, ik was in shock dat ik mee mocht doen!"


[instagram:https://Instagram.com/p/5xICRtmDvq]
Welk nieuws van gisteravond en vannacht heb je misschien gemist?

  • John de Bever ontving gisteren een Buma NL Award èn een Gouden Plaat voor zijn single 'Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht'.
  • Een Jaguar is dinsdagavond na een achtervolging door een undercoverwagen van de politie geramd. Dit gebeurde rond kwart voor tien op de Glorieuxlaan in Vught.
  • Couveusebaby Ilsa en haar moeder Linda Bod uit Sprang-Capelle kunnen eindelijk naar huis. Woensdag brengt Stichting Ambulancewens het tweetal van Freiburg naar Potsdam, waar Linda en haar man Angelo sinds kort wonen. Na het laatste deel van de reis kunnen ze de ellende achter zich laten.


[tweet:https://twitter.com/StAmbulancewens/status/778088696591572992] [tweet:https://twitter.com/StAmbulancewens/status/778088759300677632]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!