Oehoe! Man neemt uil mee naar de kroeg [VIDEO]

24 september 2016 om 17:44
nl
Wel eens een steenuil tegengekomen in het toilet van de kroeg? Als dat gebeurt ben je òf heel dronken, of je bent op het Stratumseind in Eindhoven. Want daar neemt een vaste klant wel eens zijn uil mee als hij op stap gaat, zo is te zien in een filmpje op Dumpert.nl.
Profielfoto van Wim Heesterbeek
Geschreven door

'Naar de kroeg met je uil' is de titel van het fragment en daar is geen woord aan gelogen. Een bezoeker van Laser Quest Eindhoven, een plek waar je onder andere kunt (laser)gamen op het Stratumseind heeft de opnames gemaakt. Toen hij het toilet bezocht zat de uil rustig voor zich uit te koekeloeren, met de handschoen van zijn baasje naast zich.
'Doe eens iets'"Hij knipoogt! Wat een baas" zegt de verbaasde filmer tegen de eigenaar van Jameson, zoals de uil heet. Kunstjes op verzoek doet Jameson overigens niet, de opmerking "James, doe 'es iets" beantwoordt zijn baasje met de woorden "Ey, het is 'n uil hè".
Vaste gastNavraag leert dat Jameson en zijn baas vaste gasten zijn bij Laser Quest. "Ze zitten hier samen aan de bar, gewoon een praatje maken" laat een medewerker weten. Over de vraag of lasergamen wel een geschikt spelletje voor een uil is kan hij kort zijn: "Ze doen niet aan laserschieten! Ze zitten gewoon aan de bar".

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.