Tienerdisco Zundert annuleert optreden rapper Boef

27 september 2016 om 23:01
nl
Stuifteenage, een alcoholvrije discoavond voor jongeren van 12 tot 16 jaar in Zundert heeft een optreden van de 23-jarige vlogger / rapper Boef geannuleerd. De organisatie laat dit weten op haar website.
Profielfoto van Wim Heesterbeek
Geschreven door

Reden voor Stuifteenage om het optreden van de rapper op 14 oktober niet door te laten gaan, is de veiligheid van de gasten en hun medewerkers. "Gezien de recente uitlatingen van Boef, achten wij de kans op een grimmige sfeer mogelijk" aldus de organisatie.
LEES OOK: Optreden rapper Boef in Eindhoven afgeblazen, Tilburg regelt extra beveiliging
Meerdere incidentenBoef is de laatste tijd veelvuldig in het nieuws geweest. In januari staat hij terecht voor het beledigen van een agent in een van zijn vlogs en het overtreden van gedragsaanwijzingen die hem opgelegd waren. Mogelijk wordt hij ook nog vervolgd voor het opruien van zijn fans. Op 10 september is er bijna een vechtpartij tussen een honderdtal jongeren uitgebroken in Tilburg-Noord, volgens de politie mede door een vlog van Boef.
Een vrouw uit Beverwijk heeft aangifte tegen de rapper, zijn echte naam is Soufiane Boussaadia, gedaan omdat hij haar kat ontvoerd zou hebben. Ook zou hij haar onder druk gezet hebben om haar huis open te stellen voor een wietplantage. Dat meldt de Telegraaf dinsdag.
In een nieuwe vlog reageert Boef op de beschuldigingen:[youtube:https://www.youtube.com/watch?v=-xZdld3ovmU]
VervangingStuifteenage heeft al een vervanger gevonden voor 14 oktober. Wie dat is, wordt woensdag bekendgemaakt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.