Vandaag in Brabant gaan we maar weer eens trainen op penalty's

29 september 2016 om 09:41
nl
Wat is er toch aan de hand met PSV? De ene na de andere penalty wordt gemist. En niet door de minsten: Luuk de Jong, Guardado en nu weer door Davy Pröpper. De middenvelder kon zijn misser tegen Rostov moeilijk verklaren: "Ik zat lekker in de wedstrijd. Ik had een goed gevoel maar schiet hem half hoog in, op een lekkere hoogte voor de keeper." Vandaag zal er veel over worden gepraat.
Profielfoto van Wim Heesterbeek
Geschreven door

Wat gaat vandaag het nieuws bepalen?

  • In Tilburg opent vandaag een tijdelijke winkel met kleding speciaal voor het Oktoberfest. Veel lederhosen en dirndls dus, speciaal voor mensen die in oktober naar Duitsland afreizen of het feest willen vieren in de Koepelhal in Tilburg (dat kan namelijk ook).
  • In de loop van de middag vanuit het westen regen. Het wordt 20 tot 21 graden.


[youtube:https://www.youtube.com/watch?v=CjcamCA3cyA]
Waar wordt vandaag over gepraat?

  • Online supermarkt Picnic heeft woensdag supermarkt Jumbo op de hak genomen door een Max Verstappen look-a-like te gebruiken in een commercial. Hierin bezorgt de dubbelganger boodschappen in een busje van de online winkel. De echte Max Verstappen heeft een sponsorcontract met Jumbo uit Veghel.
  • Eveline Koopmans is dinsdagavond na een lang ziekbed overleden. De Eindhovense uit het BNN-programma 'Over Mijn Lijk' leed sinds 2011 aan kanker. Gisteravond schreef haar partner op haar Facebookpagina 'Over de Datum' dat ze de strijd had verloren.
  • Ten westen van Son ligt het natuurgebied de Sonse Heide. Misschien ben je er wel eens doorheen gewandeld, maar zoals op deze nieuwe dronebeelden zag je het nog nooit:


[youtube:https://www.youtube.com/watch?v=9_amzn80PNU]
Welk nieuws van gisteravond en vannacht heb je misschien gemist?

  • Op de Burgemeester Vogelslaan in Oisterwijk is woensdagavond rond kwart over zes een jongen met zijn scooter over de kop geslagen. Waarschijnlijke oorzaak: een losliggende stoeptegel.
  • Na een gewapende overval op een groothandel aan het Putsmolentje in Ossendrecht zijn met hulp van een politiehond twee verdachten aangehouden. Mogelijk zijn er bij de overval meerdere schoten gelost. Niemand raakte gewond.
  • In een huis aan Tongelresestraat in Eindhoven heeft een uitslaande brand gewoed. Het vuur ontstond rond half drie, waarschijnlijk in de meterkast.


[youtube:https://twitter.com/VeronicaTV/status/781238284017991680]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!