Het is Open Huizen Dag, en dit herenhuis (met torentje) doet ook mee

1 oktober 2016 om 15:00
nl
Tijdens de jaarlijkse Open Huizen Dag zijn er weer meer dan 28.000 huizen vrijblijvend te bekijken. De Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) hoopt natuurlijk op veel nieuwsgierigen. Wij pikten wat Brabantse pareltjes uit het aanbod, waaronder een bijzondere villa in Tilburg.
Profielfoto van Wim Heesterbeek
Geschreven door

Wilhelminapark, TilburgWie altijd al eens binnen heeft willen kijken in het monument aan het Wilhelminapark in Tilburg kan vandaag zijn slag slaan. De stadsvilla telt 500 m² aan woonoppervlakte, maar de echte blikvanger is natuurlijk het karakteristieke 'arkel' torentje aan de voorkant. Effe kijken!
Overaseweg, BredaMet een vraagprijs van € 2.149.000 is dit landhuis aan de Overaseweg in Breda het duurste object waar vandaag gegluurd kan worden. Vergeet niet om af en toe ook even naar boven te kijken!
Herman Gorterlaan, EindhovenOok aan de kleine beurs is gedacht, want na een middagje rondneuzen is het ook leuk om direct zaken te doen. Voor € 75.000 is dit appartement van u, inclusief het uitzicht op het Eindhovense stadsdeel Stratum en een supermarkt op de begane grond.
Krijtenburg, VeghelOok aan de klussers onder ons is gedacht. Deze oude boerderij gelegen in Veghel heeft wel wat aandacht nodig, maar er valt wat zeker van te maken. De retro-keuken kun je gewoon zo laten, want uiteindelijk wordt alles ooit weer hip.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.