Vandaag in Brabant: Laatste dag in zaak Nicole van den Hurk

14 oktober 2016 om 08:00 • Aangepast 21 november 2020 om 06:57
nl
Vader Ad van den Hurk wil graag reageren op het pleidooi van de advocaten van Jos de G. Die stelden donderdag in de rechtszaal dat juist Nicole een losbandig leven had en dat zij meerdere vriendjes tegelijk had. Dat schoot in het verkeerde keelgat van de familie. Ad van den Hurk mag niet zelf reageren, maar zijn advocaat mag dat misschien wel. Maar daarover moet de rechter nog een besluit nemen.
Profielfoto van Wim Heesterbeek
Geschreven door

Wat gaat vandaag het nieuws bepalen?

  • Dag drie in de zaak Nicole van den Hurk. De advocaat van de familie Van den Hurk mag reageren en Jos de G. krijgt het laatste woord.
  • Bij een matige oostelijke wind, wordt het rond 13 gradens. In de avond gaat het regenen.

[tweet:https://twitter.com/NLNieuwsAlert/status/786579935678894080]
Waar wordt vandaag over gepraat?

  • Verkeersregelaars zijn hun leven niet zeker tijdens hun werk op de A27 bij de Merwedebrug. Dat blijkt uit een filmpje van de VID die met camera's de snelwegen in de gaten houden.
  • De Nederlandse Spoorwegen zijn via Twitter op zoek naar de eigenaar van een wel heel bijzonder ‘voorwerp’: een zwarte kitten. Het beestje is donderdagochtend door een medewerker gevonden in de stationshal van Eindhoven Centraal.
  • De bewoners van de Plantagebaan in Wouwse Plantage zijn donderdagochtend flink in de prijzen gevallen in de Postcodeloterij. Het totaalbedrag van de prijzen bedroeg 2,5 miljoen euro.

[tweet:https://twitter.com/NS_online/status/786486858956075008]
Welk nieuws van gisteravond en vannacht heb je misschien gemist?

  • De brand die Café-Zaal D’n Dijk in Ravenstein in as legde, is aangestoken. De brandstichter staat op camerabeelden, die maandagavond worden uitgezonden in opsporingsprogramma Bureau Brabant.
  • Jeffrey Herlings heeft vanwege zijn blessures serieus overwogen te stoppen met motorcross. Dat vertelde de motorcrosser uit Elsendorp donderdagavond bij de première van zijn documentaire 'The Hard Way To Win' bij Pathé in Eindhoven. “Ik was er helemaal klaar mee.”

[tweet:https://twitter.com/ronaldbrabant/status/786631968935010304]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!